ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τον Απρίλιο η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας –Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 – 2017
© ΑΠΕ-ΜΠΕ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΘΕΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τον Απρίλιο η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας –Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 – 2017

Η καρδιά της ελληνικής μόδας θα χτυπήσει και πάλι στην Αθήνα αυτή την Άνοιξη. Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, η 19η Athens Xclusive Designers Week (AXD), θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 11 Απριλίου 2016, παρουσιάζοντας τις συλλογές Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών και brands μόδας, για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2016-2017.

Νέες συνεργασίες με διεθνείς buyers, σχεδιαστές, διεθνή fashionweeks, εκπροσώπους των ΜΜΕ εμπλουτίζουν αυτή τη προσπάθεια για την εξωστρέφεια της ελληνικής μόδας και την ανάπτυξη των Ελλήνων δημιουργών στην παγκόσμια σκηνή της μόδας.

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας φιλοξενεί για μια ακόμη σεζόν το θεσμό των New Designers Awards, με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων που θα διεκδικήσουν σημαντικά βραβεία για την επαγγελματική τους πορεία. Όλες τις μέρες της διοργάνωσης θα πραγματοποιείται ο ανοικτός διαγωνισμός Fashion Design Project, όπου μπορούν όλοι, ανεξαρτήτως σπουδών, να καταθέσουν ένα αντιπροσωπευτικό τους σκίτσο και να αξιολογηθούν από το κοινό σε online ψηφοφορία.

Ακόμη, οι Έλληνες δημιουργοί αξεσουάρ έχουν τη δική τους θέση στηνAXDW: Η πλατφόρμα XclusiveElements, που έχει δημιουργήσει η AXDW σε ειδικά διαμορφωμένο κι οριοθετημένο χώρο, δίνει τη δυνατότητα σε δημιουργούς κοσμημάτων, παπουτσιών, φουλαριών, καπέλων,τσαντών, γυαλιών ηλίου και άλλων αξεσουάρ να εκθέσουν τις τρέχουσες συλλογές τους για όλες τις μέρες της διοργάνωσης και να συνδεθούν με τα ΜΜΕ και το αγοραστικό κοινό, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ελληνική δημιουργικότητα.

Νέες τάσεις με την υπογραφή μεγάλων ονομάτων της μόδας, διεθνείς καλεσμένοι, παράλληλα δρώμενα και happenings με αφορμή τη μόδα, φρέσκες ιδέες και φυσικά νέα ταλέντα που αναδεικνύονται, θα συνθέσουν τη 19ηAXDW.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για την AXDW:
www.axdw.gr
facebook.com/axdweek
twitter.com/AXDWeek
youtube.com/AXDWeek
instagram.com/axdweek
pinterest.com/axdweek

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ