ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η επιλαχούσα Μίς Κόσμος πρωταγωνίστησε στη τηλεοπτική σειρά  «Σοφία Παλαιολογίνα»
© Sputnik/Valeriy Melnikov
ΘΕΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η επιλαχούσα Μίς Κόσμος πρωταγωνίστησε στη τηλεοπτική σειρά «Σοφία Παλαιολογίνα»

Η νικήτρια του τίτλου της «Μις Ρωσία — 2015» και επιλαχούσα Μις Κόσμος Σόφια Νικιτσούκ δήλωσε στους δημοσιογράφους, ότι πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά ιστορικού περιεχομένου «Σοφία Παλαιολογίνα», που θα αρχίσει να μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός «Ρωσία».

Σοφία Παλαιολογίνα: Η γυναίκα που οικοδόμησε την ρωσική αυτοκρατορία
Η 22χρονη Νικτισούκ που κατάγεται από το Εκατερίνεμπουργκ, είναι απόφοιτος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών του   Ομοσπονδιακού Πανεπιστημίου των Ουραλίων. Τον Δεκέμβριο του 2015 εξελέγη πρώτη επιλαχούσα του διαγωνισμού «Μις Κόσμος», ο οποίος έγινε στην κινεζική πόλη Σανγιά στο νησί Χαϊνάν.

«Ο τίτλος της σειράς είναι «Σοφία Παλαιολογίνα». Η συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά ιστορικού περιεχομένου, αποτελείται από δέκα επεισόδια. Η σειρά θα μεταδοθεί από το κανάλι «Ρωσία». Νομίζω στο τέλος του καλοκαιριού», δήλωσε η Νικιτσούκ, τονίζοντας ότι θέλει να συνεχίσει να παίζει σε ταινίες και να σπουδάσει σε σχολή κινηματογράφου.

"Για να παίξει κανείς σε ταινία δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Και θέλω σ αυτόν τον τομέα να έχω εξέλιξη. Αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο Ουραλίων, παίρνοντας το πτυχίο μου αλλά θέλω να συνεχίσω τις σπουδές της και να κάνει  μεταπτυχιακό», πρόσθεσε η Νικιτσούκ.

Ο διαγωνισμός για την «Μις Κόσμος» είναι ένας από τους παλαιότερους διαγωνισμούς ομορφιάς. Για πρώτη φορά διοργανώθηκε στη Μεγάλη Βρετανία το 1951.

Πηγή: www.ria.ru