ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σύλλογος Επικοινωνίας στα Ελληνικά ανοίγει στη Μόσχα
© ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΘΕΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σύλλογος Επικοινωνίας στα Ελληνικά ανοίγει στη Μόσχα

Με την επωνυμία "Επικοινωνώ στα ελληνικά-μόνο στα ελληνικά", ανοίγει στις 3 Απριλίου στο Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού (ГКЦ), στη Μόσχα, Σύλλογος Συνομιλίας στα Ελληνικά. Στο σύλλογο αυτό, όσοι το επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα να βυθιστούν στην ατμόσφαιρα της ζωντανής επικοινωνίας στην ελληνική γλώσσα, να συζητήσουν διάφορα θέματα που σχετίζονται με τη σύγχρονη ζωή στην Ελλάδα, τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της. Στόχος του συλλόγου είναι να διατηρήσει και να βελτιώσει τις ικανότητες συνομιλίας των μαθητών της ελληνικής, να βοηθήσει να ξεπερασθούν τα εμπόδια της γλώσσας, και να επεκταθεί η γνώση του ελληνικού πολιτισμού.

Το πρώτο θέμα της συνάντησης στον Σύλλογο θα είναι το τρέχον Ετος Ρωσίας και Ελλάδας.

Το πρώτο θέμα της συνάντησης στον Σύλλογο θα είναι το τρέχον Ετος Ρωσίας και Ελλάδας. Συντονιστές θα είναι ο έλληνας εκπαιδευτικός, κοινωνιολόγος, θεολόγος, Κώστας Γιαβρόπουλος, και η διευθύντρια του ГКЦ, ιστορικός- ηθοποιός, Θεοδώρα Γιαννίτση. Καλούνται δε να συμμετάσχουν όσοι το επιθυμούν (το εκτιμώμενο επίπεδο γνώσης είναι Β1 και άνω).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Δημοτική βιβλιοθήκη της νεολαίας, Μ.Σβετλόβα. Η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι 1,5 ώρες και το κόστος συμμετοχής — 300 ρούβλια. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με την συντονίστρια του συλλόγου Σβετλάνα Μαρτίνοβα.

Το υλικό είναι παραγωγή της συντακτικής ομάδας του www.greece-russia2016.gr