ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Οι Γιαγιάδες του Μπουράνοβο» ετοιμάζουν πρόγραμμα εμφανίσεων στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου 2018
© Sputnik/Aleksey Filippov
ΘΕΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Οι Γιαγιάδες του Μπουράνοβο» ετοιμάζουν πρόγραμμα εμφανίσεων στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου 2018

Το ρωσικό συγκρότημα «Οι Γιαγιάδες του Μπουράνοβο» ετοιμάζουν πρόγραμμα εμφανίσεων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία το 2018, όπως δήλωσε η επικεφαλής του συγκροτήματος Ξένια Ρουμπτσόβα.

«Ετοιμάζουμε ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα για το παγκόσμιο Κύπελλο το 2018, αλλά προς το παρόν δεν το αποκαλύπτουμε. Μπορούμε όμως να πούμε ότι θα είναι ένα μεγάλο πρόγραμμα. Αυτή τη στιγμή έχουν γίνει τα πρώτα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, κάνουμε συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές και με όσους έχουν σχέση με το Κύπελλο», δήλωσε η Ρουμπτσόβα.

Όπως τόνισε η ίδια, η μαζική διαφημιστική καμπάνια του προγράμματος των «Γιαγιάδων του Μπουράνοβο» για το παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, θα ξεκινήσει στις αρχές του 2017.

Η Ρουμπτσόβα ανέφερε, επίσης, ότι την Τετάρτη το συγκρότημα μετά την εμφάνιση που έκανε στην πόλη Σαμάρα, επισκέφθηκε το τοπικό γήπεδο ποδοσφαίρου. Εκεί οι «Γιαγιάδες του Μπουράνοβο» συναντήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας «Κρίλια Σοβιέτοφ» και μαζί τους απηύθυναν μήνυμα στους Ρώσους ποδοσφαιριστές που πρόκειται να παίξουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που αρχίζει σήμερα Παρασκευή στο Παρίσι.

«Οι γιαγιάδες μας έγιναν φίλοι με τους παίκτες της ομάδας από τη Σαμάρα και μαζί τους απηύθυναν βιντεοσκοπημένο μήνυμα προς την Εθνική Ρωσίας. Στο μήνυμα τους, εκφράζουν την πεποίθηση για τις επιδόσεις της Εθνικής Ρωσίας, λέγοντας ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα νικήσουν οπωσδήποτε, θα είμαστε μαζί τους και θα προσευχόμαστε. Οι γιαγιάδες μας είναι φανατικοί φίλαθλοι του ποδοσφαίρου, βλέπουν όλους τους αγώνες στους οποίους συμμετέχουν οι Ρώσοι ποδοσφαιριστές», δήλωσε η Ρουμπτσόβα.

Μετά το μαγνητοσκοπημένο μήνυμα προς την Εθνική Ρωσίας οι «Γιαγιάδες του Μπουράνοβο» τραγούδησαν μπροστά στην κάμερα το τραγούδι Party for Everybody, με το οποίο εμφανίσθηκαν στον διαγωνισμό της Euorvision 2012.

Όπως είπε η παραγωγός του συγκροτήματος, μετά την Euorvision το συγκρότημα οι «Γιαγιάδες του Μπουράνοβο» έχει αλλάξει σύνθεση, καθώς μερικά μέλη του λόγω ηλικίας δεν μπορούν να συμμετέχουν σε περιοδείες. Τις γιαγιάδες που εγκατέλειψαν το συγκρότημα, αντικατέστησαν άλλες γιαγιάδες από το ίδιο χωριό που κατάγονταν οι προηγούμενες γιαγιάδες μέλη του συγκροτήματος.

Πηγή: www.ria.ru