ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
3ο Taratsa International Film Festival
© Taratsa International Film Festival
ΘΕΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3ο Taratsa International Film Festival

To Taratsa International Film Festival, το φεστιβάλ που γεμίζει με κινηματογραφικές εικόνες τις καλοκαιρινές βραδιές της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά από τις 24 έως τις 28 Αυγούστου 2016.

Το Taratsa International Film Festival μεταμορφώνει και φέτος τους πλέον απρόσμενους χώρους του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης σε θερινούς κινηματογράφους κάτω από τα αστέρια προσφέροντας στους θεατές μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία.

Το φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει το Διεθνές Διαγωνιστικό τμήμα, όπου παρουσιάζονται ταινίες μικρού μήκους νέων δημιουργών απ' όλο τον κόσμο και βραβεύονται οι καλύτερες εξ αυτών και τις Παράλληλες Προβολές με σημαντικές δημιουργίες από το πρόσφατο αλλά και μακρινό κινηματογραφικό παρελθόν. Φέτος, το φεστιβάλ θα εντάξει νέες συνεργασίες και ενέργειες όπως παρουσιάσεις, workshops κ.ά.

Το 3ο Taratsa International Film Festival εγκαινιάζει τη μόνιμη συνεργασία του με το Τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Φέτος, το φεστιβάλ πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.taratsaiff.com