ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ο Αντόνιο Μπαντέρας θα παρουσιάσει στη Μόσχα  έκθεση φωτογραφίας με θέμα τις γυναίκες
© Sputnik/Ekaterina Chesnokova
ΘΕΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Αντόνιο Μπαντέρας θα παρουσιάσει στη Μόσχα έκθεση φωτογραφίας με θέμα τις γυναίκες

Ο δημοφιλής ηθοποιός του Χόλυγουντ Αντόνιο Μπαντέρας θα παρουσιάσει  στη Μόσχα τη δική του έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Women in Gold», από τις 14 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Νοέμβριου, στο Μουσείο Τέχνης Πολυμέσων, όπως ανακοίνωσε  το γραφείο Τύπου του Μουσείου.   

Η έκθεση «Women in Gold» ήδη παρουσιάστηκε στην Ισπανία, τη Χιλή, την Αργεντινή και το Μεξικό. Ο Μπαντέρας θα  παρουσιάσει ο ίδιος μια σειρά από 22 φωτογραφίες που έχουν ως θέμα τις  γυναίκες. 

«Στις φωτογραφίες της έκθεσης «Women in Gold» ο ηθοποιός  στέκεται στην απέναντι πλευρά της κάμερας, για να μπορεί να αποκαλύπτει το πιο μεγάλο μυστικό: τη μαγεία  της γυναίκας, η οποία την κάνει μοναδική, εκπληκτική και ανεπανάληπτη. Στις φωτογραφίες του αναπαράγει  αλά-ισπανικά σουρεαλιστικές καταστάσεις», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.        

Η πρώτη  έκθεση φωτογραφίας του Μπαντέρας «Secrets on Black» διοργανώθηκε το 2010. Κατά τη διάρκεια της   επίσκεψης του στη Μόσχα, ο  διάσημος ηθοποιός, γνωστός από τις ταινίες του «Ο απεγνωσμένος» και «Η Μάσκα του Ζορό», θα συμμετάσχει σε φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει από κοινού η  Ναταλία Βοντιανόβα και το Ίδρυμα της «Γυμνές καρδιές».

«Οι γυναίκες εκπέμπουν ένα χρυσό φως όταν  έχουν δίπλα τους ένα πραγματικό άνδρα. Ο Αντόνιο Μπαντέρας, στο έργο του, κινηματογραφικό και φωτογραφικό, ενσαρκώνει το όνειρο κάθε γυναίκας, που ονειρεύεται  ένα τέτοιο άνδρα δίπλα της»,  δηλώνει η διευθύντρια του Μουσείου Τέχνης Πολυμέσων  Όλγκα Σμπίμπλοβα, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του μουσείου.     

Πηγή: www.ria.ru