ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Οι σολίστ του Θεάτρου Μπολσόι θα τραγουδήσουν στην Κράσναγια παλιάνα
© Sputnik/Vladimir Fedorenko
ΘΕΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι σολίστ του Θεάτρου Μπολσόι θα τραγουδήσουν στην Κράσναγια παλιάνα

Οι σολίστ του Θεάτρου Μπoλσόι θα ερμηνεύσουν στις 23 Σεπτεμβρίου, στην Κράσναγια Παλιάνα, με φόντο τα βουνά που την περιστοιχίζουν, έργα του Πιότρ Τσαικόφσκι, του Νικολάι Ρίμσκι —Κόρσακοφ, του Τζιάκομο Πουτσίνι και του Τζουτζέπε Βέρντι.

«Στις 23 Σεπτεμβρίου, για πρώτη φορά, μέσα στην καρδιά των βουνών του Καυκάσου, στο ορεινό θέρετρο ‘Ρόζα Χούτορ', υπό τον έναστρο ουρανό θα ακουσθούν παγκοσμίως γνωστά έργα όπερας που θα ερμηνεύσουν γνωστοί σολίστ του Θεάτρου Μπαλσόι. Στην ανοιχτή σκηνή του Exterme —Park με φόντο τα βουνά της Κράσναγια Παλιάνα, που συνιστούν ένα εξαίσιο σκηνικό, θα τραγουδήσουν ενώπιον του κοινού διακεκριμένοι σολίστ του Θεάτρου Μπαλσόι», αναφέρεται στη ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει έργα των Τσαικόφσκι, Ρίμσκι —Κόρσακοφ, Πουτσίνι, Βέρντι, Μπαραντίν και άλλων συνθετών. Οι σολίστ που θα ερμηνεύσουν τα έργα είναι η Άννα Αγκλάτοβα, ο Όλεγκ Νταλγκόφ,η Σβετλάνα Σίλοβα, ο Αλεξλάντρ Κασιάνοφ, ο Μπογκντάν Βολκόφ, ο Νικολάι Καζάνσκι, η Ντάρια Ζίκοβακαι και η Νίνα Μινασιάν.

«Το κονσέρτο Opera Yard —όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές —διεξάγεται στο πλαίσιο του Α' Διεθνούς Φεστιβάλ Γκαλίνα Βισνέφσκαγια».

Πηγή: www.ria.ru