ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πάνω από 7 εκατ. προβολές για το νέο επεισόδιο της παιδικής σειράς «Η Μάσα και ο αρκούδος” στο YouTube
© Sputnik/Pavel Lisitsyn
ΘΕΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάνω από 7 εκατ. προβολές για το νέο επεισόδιο της παιδικής σειράς “Η Μάσα και ο αρκούδος” στο YouTube

Πάνω από επτά εκατομμύρια προβολές (views) (συγκεκριμένα 7,3 εκατ.) είχε το νέο επεισόδιο της παιδικής σειράς "Η Μάσα και ο αρκούδος" με τίτλο "Game Over" στο ρωσόφωνο κανάλι του Youtube το MashaMadvedTV, ανακοίνωσε η εταιρεία Animaccord.

"Το νέο, 59ο επεισόδιο της παιδικής σειράς "η Μάσα και ο αρκούδος», που έκανε πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου στο ρωσόφωνο κανάλι του YouTube — MashaMedvedTV, είχε 7,3 εκατομμύρια προβολές" αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Η ίδια διευκρίνισε ότι το νέο επεισόδιο έχει πολλά απρόσμενα γεγονότα, καθώς η μανία με τα παιγνίδια κυριεύει τους κατοίκους του δάσους, και ο αρκούδος γίνεται ο πιο άπληστος παίκτης. Η δράση αρχίζει με την εικονογράφηση του νέου παιγνιδιού, όπου η κύρια ηρωίδα, η Μάσα, πρέπει να ξεφύγει όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα από τον κακόβουλο λαγό που κλέβει τα καρότα για να περάσει στο επόμενο επίπεδο. Ο αρκούδος εντυπωσιασμένος με το νέο του εύρημα, ολοκληρωτικά και χωρίς αμφιταλαντεύσεις μπαίνει μέσα στο παιγνίδι για να διαπιστώσει, ότι η πραγματική ζωή δεν φαίνεται να είναι πια τόσο ελκυστική όπως ήταν πρώτα και πως ακόμη και οι πιο ακριβοί και πιστοί φίλοι δεν μπορούν με κανέναν τρόπο να αλλάξουν την κατάσταση.

Πηγή: www.ria.ru