ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τα ρωσικά θέατρα στη δράση Love Theatre Day
© Sputnik/Alexei Danichev
ΘΕΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα ρωσικά θέατρα στη δράση Love Theatre Day

Στις 16 Νοεμβρίου, τα ρωσικά θέατρα θα συμμετάσχουν στη διεθνή δράση Love Theatre Day που διοργανώνεται με πρωτοβουλία των μικρομπλογκ του Twitter, ανακοίνωσε το γραφείο τύπου του ρωσικού Υπουργείου Πολιτισμού.

Πώς λειτουργούν τα θέατρα και πώς ράβονται  τα θεατρικά κοστούμια; Πώς κατασκευάζονται τα σκηνικά και πώς ετοιμάζονται οι παραστάσεις; Απαντήσεις σ' αυτά αλλά και σε άλλα ερωτήματα θα πάρουν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μέσω του hashtag  #BackStage. Κατά την διάρκεια της ημέρας χρησιμοποιώντας το hashtag  #AskATheatre, οι συνδρομητές θα μπορούν να θέτουν στους ανθρώπους του θεάτρου ερωτήσεις και να λαμβάνουν αναλυτικές απαντήσεις για την δουλειά τους. Το βράδυ, μέσω του hashtag #Showtime θα γίνονται μεταδόσεις παραστάσεων.

Τα ρωσικά θέατρα θα συμμετάσχουν στην δράση και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "Vkontakte" "Adnaklassniki", Facebook και Instаgram. Το hashtag της δράσης στην ρωσική του έκδοση θα είναι #ЯлюблюТеатр. Στην δράση μπορούν να συμμετάσχουν, όλοι όσοι το επιθυμούν, επαγγελματίες του θεάτρου ή θεατρόφιλοι. 

Πηγήwww.ria.ru