ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο γενικός διευθυντής του MIA Rossiya Segodnya συνεχάρη το ΑΠΕ-ΜΠΕ για την επέτειό του

(1:25 / 19.85Mb / просмотров видео: 3)

Ο γενικός διευθυντής του MIA Rossiya Segodnya συνεχάρη το Αθηναϊκό —Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για την επέτειο.
Ο Ντμίτρι Κισιλιόφ συνεχάρη για την επέτειο το ΑΠΕ — ΜΠΕ. Ο γενικός διευθυντής του MIA Rossiya Segodnya υπογράμμισε τον επαγγελματισμό, την δημοσιογραφική διαίσθηση και την εγκυρότητα του ΑΠΕ — ΜΠΕ την οποία απολαμβάνουν μέσα από τα κείμενά του οι αναγνώστες.

Από βάθους καρδιάς, εγώ προσωπικά και η πολυπληθής πολυεθνική ομάδα του Διεθνούς Δημοσιογραφικού Ομίλου "Ρασίγια Σιβόντνια", συγχαίρω τους συναδέλφους για την επέτειο.

Σταθερότητα και ανάπτυξη, δημοσιογραφικές επιτυχίες στην πορεία προς νέους ορίζοντες. Μας προκαλεί ιδιαίτερη ευχαρίστηση πως στα 110 χρονια του, το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων παραμένει και μετατρέπεται σε στρατηγικό εταίρο του "Η Ρωσία Σήμερα", είπε ο κ. Κισιλιόφ.

Ελπιπλέον είπε ότι ο ίδιος και ο διευθυντής του ΑΠΕ — ΜΠΕ Μιχάλης Ψύλος υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για τη δημιουργία ενιαίας δημοσιογραφικής πύλης, στην ρωσική και την ελληνική γλώσσα.

Η κοινή μας δράση γίνεται ιδιαίτερα επίκαιρη εν΄όψει και του κοινού αφιερωματικού έτους (2016) Ρωσίας —Ελλάδας. Πιστεύω οτι η συμμετοχή μας θα γίνει με ουσία και… ομορφιά!

Δυστυχώς οι ανόητες προσωπικές κυρώσεις που μου επεβλήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ενωση, ως δημοσιογράφου, δεν μου επιτρέπουν να είμαι μαζί σας σε αυτή την γιορτή. Αλλά πιστέυω οτι αυτή η ψύχωση που δεν τιμά την Ευρώπη θα ξεπερασθεί, και κάποια στιγμή θα μπορέσουμε να αγκαλιασθούμε στην Ελλάδα.

Προς το παρόν, από την χιονισμένη Μόσχα, δεχθείτε τους πιό θερμούς χαιρετισμούς.

Χρόνια σας πολλά!!!