ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πούτιν: Η Ρωσία είναι έτοιμη να εργαστεί για την δημιουργία ενός συστήματος ασφαλείας εκτός συνασπισμών
© Sputnik/Mikhail Klimentiev
ΘΕΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πούτιν: Η Ρωσία είναι έτοιμη να εργαστεί για την δημιουργία ενός συστήματος ασφαλείας εκτός συνασπισμών

Η Ρωσία είναι έτοιμη να εργαστεί για τη δημιουργία ενός συστήματος ασφαλείας εκτός συνασπισμών, δήλωσε χθες ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην παρέλαση της Νίκης στην Μόσχα.

«Σήμερα η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με την σκληρότητα και τη βία. Η τρομοκρατία έχει γίνει παγκόσμια απειλή και είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε αυτό το κακό. Η Ρωσία είναι πρόθυμη να συμπράξει με άλλα κράτη, είναι έτοιμη να εργαστεί για την δημιουργία ενός συστήματος διεθνούς ασφαλείας εκτός συνασπισμών», είπε χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρόεδρος.

Ο Ρώσος πρόεδρος, επεσήμανε, ότι οι Ρώσοι στρατιώτες και αξιωματικοί «απέδειξαν, ότι είναι αντάξιοι των ηρώων του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου (σ.σ. Β'Παγκόσμιου Πολέμου) όπως και ότι υπερασπίζονται επάξια τα συμφέροντα της πατρίδας».

«Είμαι βέβαιος, ότι σήμερα οι βετεράνοι είναι υπερήφανοι για τα εγγόνια και δισέγγονα τους, για το ότι δεν θα τους προδώσουν, για το ότι θα έχουν πάντα ως παράδειγμα τη μεγάλη νίκη, τα ανδραγαθήματα της λαμπρής γενιάς των νικητών. Χρόνια Πολλά για την ημέρα της Μεγάλης Νίκης», πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Πηγή: www.ria.ru