ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πούτιν:Οι Ρώσοι συσπειρώθηκαν γύρω από τις αξίες της πατρίδας
© Sputnik/Aleksey Druzhinin
ΘΕΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πούτιν:Οι Ρώσοι συσπειρώθηκαν γύρω από τις αξίες της πατρίδας

Σήμερα, 1η Δεκεμβρίου, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν μίλησε για 13η φορά ενώπιον την Ομοσπονδιακής Συνέλευσης. Στην ομιλία του, αυτή τη φορά ο Ρώσος πρόεδρος έδωσε έμφαση στις κοινωνικές υποχρεώσεις του κράτους, ενώ έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα όπως και στα ζητήματα  εσωτερικής πολιτικής.

«Αναγκαζόμαστε να λύνουμε αυτά τα ζητήματα  μέσα σε δύσκολες, ασυνήθιστες συνθήκες, όπως συνέβαινε άλλωστε αρκετές φορές στην ιστορία. Και ο λαός της Ρωσίας απέδειξε και πάλι πειστικά, ότι έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει δύσκολες προκλήσεις, να προασπίζεται και να υπερασπίζεται να εθνικά συμφέροντα, την κυριαρχία και την  ανεξάρτητη πολιτική της χώρας»  είπε ο Πούτιν.

Αρχίζοντας την ομιλία του ο Ρώσος πρόεδρος, ευχαρίστησε επίσης τους ρώσους πολίτες επειδή-όπως τόνισε- συσπειρώθηκαν γυρώ από τις αξίες της πατρίδας.  «Οι πολίτες συσπειρώθηκαν και αυτό το βλέπουμε, και πρέπει να τους πούμε ευχαριστώ, συσπειρώθηκαν γύρω από τις αξίες της πατρίδας όχι επειδή είναι όλοι ευχαριστημένοι και  επειδή όλους τους εξυπηρετεί αυτό. Οι δυσκολίες και τα προβλήματα περισσεύουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρόεδρος.

Σύμφωνα με τον ίδιο,  οι πολίτες συσπειρώθηκαν επειδή είναι έτοιμοι να εργασθούν για την Ρωσία, επειδή το ενδιαφέρον τους για τη Ρωσία είναι ειλικρινές. «Οι πολίτες μας επέλεξαν τον δρόμο της δημιουργικής ανάπτυξης της χώρας» υπογράμμισε ο ρώσος πρόεδρος.

 

Πηγή: www.ria.ru