ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο Πούτιν ανάθεσε στην κυβέρνηση να παρουσιάσει νομοσχέδιο με θέμα την ένταξη των  μεταναστών στην Ρωσία
© Sputnik/Sergey Guneev
ΘΕΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πούτιν ανάθεσε στην κυβέρνηση να παρουσιάσει νομοσχέδιο με θέμα την ένταξη των μεταναστών στην Ρωσία

Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανάθεσε στην κυβέρνηση να παρουσιάσει, έως την 1η Σεπτεμβρίου του 2017 νομοσχέδιο με θέμα την ενσωμάτωση των ξένων υπηκόων στην Ρωσική Ομοσπονδία, αναφέρει η διαδικτυακή πύλη του Κρεμλίνου.   

Στις εντολές προς την κυβέρνηση που δώθηκαν μετά την συνεδρίαση του συμβουλίου διεθνικών σχέσεων που συνήλθε την 31η Οκτωβρίου, και οι οποίες  δημοσιεύθηκαν στην διαδικτυακή πύλη του Κρεμλίνου, αναφέρονται τα εξής: «Να παρουσιασθεί νομοσχέδιο με ισχύ ομοσπονδιακού νόμου, που θα ορίζει τις νομικές, οργανωτικές και οικονομικές προϋποθέσεις που απαιτούνται για την κοινωνική και πολιτιστική ένταξη ξένων πολιτών στην ρωσική κοινωνία. Η εισήγηση να είναι  έτοιμη έως την 1η Σεπτεμβρίου του 2017».      

Εκτός των  άλλων η κυβέρνηση θα πρέπει έως  την 1η Ιουνίου του 2017 να ορίσει το ομοσπονδιακό θεσμό εκτελεστικής εξουσίας, που είναι επιφορτισμένος με την διαμόρφωση και υλοποίηση  της κυβερνητικής πολιτικής και τις κανονιστικές και νομοθετικές ρυθμίσεις στον τομέα της κοινωνικής και πολιτικής ένταξης και αφομοίωσης των μεταναστών, αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο. 

Πηγή: www.ria.ru