ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Φρέσκο γάλα από τη ΔΩΔΩΝΗ για 350 μαθητές δημοτικών σχολείων των Ιωαννίνων
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΘΕΜΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρέσκο γάλα από τη ΔΩΔΩΝΗ για 350 μαθητές δημοτικών σχολείων των Ιωαννίνων

Δωρεάν διανομή φρέσκου γάλακτος σε 3 δημοτικά σχολεία των Ιωαννίνων, αρχίζει από σήμερα η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, για να καλύψει σε καθημερινή βάση τις ανάγκες 350 μαθητών.

Η πρωτοβουλία της Γαλακτοβιομηχανίας, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς υλοποίησης δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αναλαμβάνει η ΔΩΔΩΝΗ, σε τακτά χρονικά διαστήματα, με στόχο την ενεργή υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Η ΔΩΔΩΝΗ, από σήμερα και έως τη λήξη του τρέχοντος σχολικού έτους, θα μεταφέρει και θα διαθέσει συνολικά 13.500 λίτρα φρέσκο γάλα στα τρία δημοτικά σχολεία. Η κοινωνική δράση υλοποιείται σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων, οι οποίοι έχουν αναλάβει τη διανομή του παρεχόμενου γάλακτος στα παιδιά.

Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Γαλακτοβιομηχανίας Μιχάλης Παναγιωτάκης, δήλωσε: «Εν μέσω των προκλήσεων που καλούμαστε να ξεπεράσουμε ως χώρα, στη ΔΩΔΩΝΗ έχουμε αποφασίσει να θέτουμε στο επίκεντρο τον άνθρωπο, πάντα με σεβασμό, φροντίδα και αγάπη. Στο πλαίσιο αυτό, στόχος μας είναι να είμαστε κοντά στα παιδιά και στις οικογένειές τους, προσφέροντας καθημερινά φρέσκο γάλα σε μαθητές και μαθήτριες της περιοχής μας που το έχουν ανάγκη, στηρίζοντας ουσιαστικά την υγιή σωματική ανάπτυξη τους. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς, να υλοποιούμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, σε συνεργασία με τους φορείς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, έτσι ώστε να μην υπάρξει παιδί που στερείται το γάλα του».

της ανταποκρίτριας μας Μ. Τζώρα

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ