ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Διαγωνισμός βιντεοκλίπ με τίτλο «Η Ελλάδα σε 60 δευτερόλεπτα»
© Sputnik/Alexei Danichev
ΘΕΜΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαγωνισμός βιντεοκλίπ με τίτλο «Η Ελλάδα σε 60 δευτερόλεπτα»

Από την 1η Απριλίου έως τις 3 Ιουνίου του 2016, η ιστοσελίδα «Europulse», το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού στη Μόσχα και το Γραφείο Αντιπροσωπείας της ΕΕ στη Ρωσία, διοργανώνουν με αφορμή το αφιερωματικό έτος πολιτισμού Ρωσίας και Ελλάδας, διαγωνισμό βιντεοκλίπ, με τίτλο «Η Ελλάδα σε 60 δευτερόλεπτα». Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με την χορηγία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και το ελληνικό εστιατόριο «Μολών λαβέ».

Ο διαγωνισμός για το πιο πρωτότυπο, ενδιαφέρον και ζωντανό βιντεοκλίπ με τίτλο «Η Ελλάδα σε 60 δευτερόλεπτα», δίνει την ευκαιρία σε όσους συμμετάσχουν, να παρουσιάσουν την δική τους αντίληψη για την Ελλάδα, την όμορφη αυτή χώρα με τις ανυπέρβλητες φυσικές ομορφιές και τη μοναδική πολιτιστική κληρονομιά.

Στο διαγωνισμό μπορούν να διαγωνισθούν βιτνεοκλίπ διάρκειας 60 δευτερολέπτων, που θα παρουσιάζουν την αντίληψη του δημιουργού του, για την Ελλάδα και τους συνειρμούς που προκαλεί στη σκέψη η Ελλάδα ως χώρα.

Για να συμμετάσχει κάποιος στον διαγωνισμό, θα πρέπει  πριν τις 25 Μαΐου 2016, να εγγραφεί στις  ιστοσελίδες, της πύλης του «Europlulse», του Κέντρου Πολιτισμού τη Μόσχας, του Γραφείου  Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ρωσία, στα κοινωνικά δίκτυα  Facebook ή  VKontakte, να δηλώσει τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό και να στείλει  το βιντεοκλίπ του, με την αντίστοιχη περιγραφή στο e-mail: info@euro-pulse.ru.Όλα τα βιντεοκλίπ πρέπει να είναι στη ρωσική γλώσσα.

Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις τρεις καλύτερες συμμετοχές και θα αποφασίσει  ποίος θα είναι ο νικητής. Το κύριο βραβείο του διαγωνισμού, θα είναι,  εξαήμερη διαμονή για δύο άτομα σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, σε ένα από τα ελληνικά νησιά. Λεπτομέρειες για τους όρους συμμετοχής υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://euro-pulse.ru/.

Το υλικό είναι παραγωγή της συντακτικής ομάδας του www.greece-russia2016.gr