ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η Eurovision αναμένει φέτος μια δυνατή συμμετοχή από τη Ρωσία
© Ekaterina Chesnokova
ΘΕΜΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Eurovision αναμένει φέτος μια δυνατή συμμετοχή από τη Ρωσία

Η Ρωσία πρόκειται να παρουσιάσει μια πολύ δυνατή συμμετοχή στο διαγωνισμό της Eurovision-2016, όπως δήλωσε στο πρακτορείο RIA Novosti ο εκτελεστικός διευθυντής του διαγωνισμού Ίον Ούλα Σαν.

«Εισέπραξα πολύ θετικά σχόλια για τη φετινή ρωσική συμμετοχή. Βέβαια, όπως καταλαβαίνετε, δεν θα μπορέσω να αποφανθώ εάν το τραγούδι είναι καλό ή κακό, μέχρι να το δω επί σκηνής», είπε, εκτιμώντας τις πιθανότητες νίκης του Ρώσου διαγωνιζόμενου, Σεργκέι Λαζάρεφ.

Στο διαγωνισμό της Eurovision ο Λαζάρεφ θα ερμηνεύσει το τραγούδι You are the only one, το βίντεο κλιπ του οποίου έχει, ήδη, συγκεντρώσει πάνω από τρία εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Η Eurovision-2016 θα διεξαχθεί από τις 10 ως τις 14 Μαΐου, στη Στοκχόλμη. Πέρσι, νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο δημοφιλής στη Σουηδία τραγουδιστής Μονς Σελμερλιόφ με το τραγούδι "Heroes". Τον τελευταίο καιρό, οι Σουηδοί επιδεικνύουν μια πολύ πετυχημένη παρουσία στο διαγωνισμό —η νίκη του Σελμερλιόφ ήταν η δεύτερη για τη χώρα μέσα σε δύο χρόνια.

Οι bookmakers έχουν ήδη αρχίσει να δέχονται στοιχήματα για τον μελλοντικό νικητή του διαγωνισμού. Πολλά ήταν τα στοιχηματικά γραφεία που κατέταξαν αμέσως στην πρώτη θέση τον Σεργκέι Λαζάρεφ, ο οποίος θα ξεκινήσει το ταξίδι του στη Eurovision από τον ημιτελικό της 10ης Μαΐου.

Πηγή: www.ria.ru