ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εστιάτορες από όλη τη Ρωσία στο φεστιβάλ «Gastreet» στο Σότσι
© Sputnik/Vladimir Pesnya
ΘΕΜΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εστιάτορες από όλη τη Ρωσία στο φεστιβάλ «Gastreet» στο Σότσι

Περίπου 1500 εστιάτορες από όλη τη Ρωσία θα συγκεντρωθούν στο φεστιβάλ «Gastreet —Διεθνής Παρουσίαση Εστιατορίων", που άνοιξε τις πύλες του την Τρίτη στο ορεινό θέρετρο "Γκόρκι Γκόραντ" στο Σότσι.

Για τέσσερις μέρες πραγματοποιείται μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που αφορά των κλάδο των εστιατορίων της Ρωσίας.  Σε υψόμετρο 960 μέτρων πάνω από τη στάθμη της θάλασσας θα πραγματοποιηθούν περισσότερες από 60 συναντήσεις, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, master classes και σεμινάρια με τη συμμετοχή 50 από τους πλέον  διάσημους ρώσους εστιάτορες και σεφ.

Το φεστιβάλ χωρίζεται σε έξι θεματικές ενότητες. Στην κύρια εκδήλωση θα λάβουν μέρος οι επικεφαλής του φεστιβάλ: Αρκάντι Νοβικόφ (Novikov Group), Ουίλιαμ Λάμπερτ και Ιλι Τιουτενκόβα (Uilliam"s, Ugolek, Pinch), Ντμίτρι Λέβιτσκαφ (Hurma Management Group), Αλεσκέι Ζίμιν (Афиша, Zima), Αραμ Μνατσακάναφ (Probka Family) και Λένα Λετούτς (программа "Ревизорро"). 

Επίσης στη διάρκεια του φεστιβάλ, θα δώσουν μαθήματα μαγειρικής βραβευμένοι σεφ. Οι καλύτεροι σύμβουλοι θα εξηγήσουν λεπτομερώς συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν την προώθηση των εστιατορίων και την διαχείριση του προσωπικού. Κατά την παρουσίαση θα εμφανισθούν 12 εστιάτορες από οκτώ περιοχές της Ρωσίας.

Σε έναν άλλο χώρο θα συζητηθούν θέματα όπως, το μπάρ στο εστιατόριο, η διαχείριση της κουζίνας.

Επίσης, όσοι το επιθυμούν θα είναι σε θέση να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με κορυφαίους σεφ και εστιάτορες της χώρας.

Πηγή: www.ria.ru