ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η Ρωσία “έκλεψε” την καρδιά της Μπριζίτ Μπαρντό
© ANA-MPA/EPA PHOTO/SIPA/LECARPENTIER
ΘΕΜΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ρωσία “έκλεψε” την καρδιά της Μπριζίτ Μπαρντό

Η καρδιά μου και η ίδια μου η ύπαρξη έχει φθάσει πλέον στη Ρωσία, τη γλώσσα της οποίας, τη μουσική, τους χορούς, το γέλιο και τα δάκρυα της θαυμάζω, δήλωσε σε συνέντευξη της στο Sputnik France, η διάσημη γαλλίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και ακτιβίστρια Μπριζίτ Μπαρντό.

«Είμαι γαλλίδα, μεγάλωσα με αξίες κι εκπροσωπώ την Γαλλία. Δυστυχώς, η Γαλλία έχει αλλάξει τόσο πολύ που δεν την αναγνωρίζω», δήλωσε η Μπαρντό.

Όπως λέει η ίδια, η σημερινή κυβέρνηση της Γαλλίας «είναι ανίκανη να σώσει τους παραγωγούς και τους κτηνοτρόφους, και αντί να το κάνει αυτό, κάνει συνομιλίες κεκλεισμένων των θυρών για μια άνευ προηγουμένου συμφωνία για το ελεύθερο εμπόριο».

«Το διεθνές εμπόριο ήδη έχει εντατικοποιηθεί, καταστρέφει τους γάλλους παραγωγούς και κτηνοτρόφους, και η ΤΤΙΡ (Διατλαντική Εμπορική και Επενδυτική Συνεργασία) θα αποτελέσει μια υγειονομική, οικολογική, οικονομική καταστροφή, θεωρεί η Μπαρντό, προσθέτοντας ότι, «είναι ένας παραλογισμός απ όλες τις απόψεις».

«Γι' αυτόν τον λόγο, η καρδιά μου και η ίδια μου η ύπαρξη έχει φθάσει πλέον στη Ρωσία, τη γλώσσα της οποίας, τη μουσική, τους χορούς, το γέλιο και τα δάκρυα της θαυμάζω, όπως θαυμάζω ιδιαίτερα την σλάβικη ψυχή».

«Είσαστε τυχεροί που έχετε ένα τόσο άξιο πρόεδρο, όπως είναι ο Βλαντίμιρ Πούτιν», πρόσθεσε η Μπαρντό. Αλλά — πρόσθεσε — «και σ αυτήν την περίπτωση, υπάρχουν πράγματα πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προστασία των ζώων. Για αυτό υπολογίζω στην βοήθεια των ρώσων στο ζήτημα αυτό».

Πηγή: Sputnik France