ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η «θυγατρική» της iPhone θα δημιουργήσει ερευνητικό κέντρο  στο «Σκόλκοβο»
© Sputnik/Alexey Filippov
ΘΕΜΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η «θυγατρική» της iPhone θα δημιουργήσει ερευνητικό κέντρο στο «Σκόλκοβο»

Η εταιρεία Foxconn Group (συναρμολόγησης της iPhone) «Kunshan Nano New Material» θα δημιουργήσει ερευνητικό κέντρο που θα εδρεύει στο ρωσικό Κέντρο Καινοτομιών «Σκόλκοβο», όπως μετέδωσε το Ria Novosti, δημοσιογράφος του οποίου παρέστη στην τελετή υπογραφής της συμφωνίας.

«Ήδη περισσότερο από 10 χρόνια συνεργάζομαι με τη Ρωσία στον τομέα της εμπορικής προώθησης τεχνολογιών οι οποίες χρησιμοποιούνται επιτυχώς στις συσκευές iPhone και άλλες συσκευές, την συναρμολόγηση των οποίων κάνει η Foxconn», είπε ο γενικός διευθυντής της «Kunshan Nano New Material» Λού Χουνγκ Του.

«Είμαι πεπεισμένος ότι η ρωσική επιστημονική σχολή διαθέτει ένα τεράστιο δυναμικό καινοτομιών» συμπλήρωσε ο Λού Χουνγκ Του.

Η «Kunshan Nano New Material» εξειδικεύεται στην τεχνολογία επεξεργασίας Κρυστάλλου, τα οποία χρησιμοποιεί μεταξύ άλλων στα προϊόντα της και η Apple. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του «Σκόλκοβο» την επεξεργασία και την κοπή του γυαλιού που χρησιμοποιεί για τις οθόνες των κινητών της iPhone, την έχουν αναλάβει οι νέοι κεινέζοι εταίροι της.

Πηγή: www.ria.ru