ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Καθημερινές πτήσεις Μόσχα- Ντουμπάι από την Emirates Airlines
© Sputnik/Evgeniy Biyatov
ΘΕΜΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθημερινές πτήσεις Μόσχα- Ντουμπάι από την Emirates Airlines

Δύο καθημερινές πτήσεις στη γραμμή Μόσχα — Ντουμπάι εγκαινιάζει, από την 1η Δεκεμβρίου 2016,  η Emirates Airlines, "επιστρατεύοντας" το μεγαλύτερο επιβατικό αεροπλάνο στον κόσμο, το Airbus А380-800, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρίας.

Από το 2003, όταν ξεκίνησαν οι πτήσεις από τη Μόσχα, η Emirates με 13 χρόνια εμπειρίας στην αγορά της Ρωσίας, έχει μεταφέρει περίπου 3,5 εκατομμύρια επιβάτες. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών, σε αυτή τη ''διαδρομή'' της αυξημένης ζήτησης, περίπου 400.000 επιβάτες χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες της αεροπορικής εταιρείας.

"Το αυξανόμενο ενδιαφέρον και η ζήτηση από την πλευρά των επιβατών επηρέασε την απόφαση της Emirates να ξεκινήσει πτήσεις από τη ρωσική πρωτεύουσα με Μπόϊνγκ  А380, προσφέροντας στην αγορά ένα νέο επίπεδο υπηρεσιών", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η αξιοποίηση του αεροπλάνου με μεγαλύτερη χωρητικότητα επιβατών θα συνεισφέρει στην όλο αυξανόμενη ζήτηση του συγκεγκριμένου δρομολογίου από τους επιχειρηματίες, αλλά και από τους τουρίστες.

Η εταιρία αναμένει τα νέα δρομολόγια σε Σέμου, Γιντσουάν, Τσεντζού, Γιανγκόν και Ανόι, καθώς και μια τρίτη καθημερινή πτήση προς Κέιπ Τάουν, θα είναι επίσης δημοφιλή τόσο στους επιχειρηματίες ταξιδιώτες, όσο και στους τουρίστες από την Ρωσία.

Το Airbus A380 είναι το μεγαλύτερο επιβατικό αεροσκάφος στον κόσμο και το πρώτο με διπλό κατάστρωμα. Μπορεί να πετάξει σε απόσταση έως και 15.700 χιλιόμετρα, ενώ πέταξε για πρώτη φορά το 2007.

Πηγή: www.ria.ru