ΚΟΙΝΩΝΙΑ
“Αθλητισμός προσφοράς” με διαδρομή 23 χιλιομέτρων στη Μόσχα
© Sputnik/Ekaterina Chesnokova
ΘΕΜΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Αθλητισμός προσφοράς” με διαδρομή 23 χιλιομέτρων στη Μόσχα

Η ετήσια φιλανθρωπική δράση «Αθλητισμός προσφοράς» που διοργανώνεται για να στηρίξει τα παιδιά που πάσχουν από το σύνδρομο Down, θα πραγματοποιηθεί,στις 28 Αυγούστου, στη Μόσχα.

Οι ποδηλατιστές θα διανύσουν 23 χιλιόμετρα στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, ξεκινώντας από την παραλιακή οδό Λουζνέτσκαγια για να καταλήξουν στη Έκθεση Οικονομικών Επιτευγμάτων (VDNH), όπου και θα τερματίσουν στο σημείο που βρίσκεται στην δεξιά πλευρά της κύριας εισόδου.

«Πριν τον τερματισμό οι ποδηλάτες θα διανύσουν 32 χιλιόμετρα, περνώντας μέσα από γραφικά σημεία που βρίσκονται στο κέντρο της Μόσχας. Στην Έκθεση Οικονομικών Επιτευγμάτων (VDNH), οι επισκέπτες της θα παρακολουθήσουν μια συμβολική διαδρομή με ποδήλατα, παιδιών του ιδρύματος «Νταουνσαίντ Απ» και συναυλία» αναφέρεται στην ανακοίνωση των διοργανωτών.

Στην φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση ποδηλασίας μπορούν να συμμετάσχουν άτομα ηλικίας από 14 ετών και άνω. Κύριος όρος για να συμμετάσχει κανείς στη δράση, είναι να έχει ποδήλατο και κράνος. Όλες οι συνδρομές που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τα προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού εφήβων που πάσχουν από το σύνδρομο Down.

Πηγή: www.ria.ru