ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα μυστικά της αποκαλύπτει η Monopoly της Θεσσαλονίκης στην 81η ΔΕΘ
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/TIM BRAKEMEIER
ΘΕΜΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα μυστικά της αποκαλύπτει η Monopoly της Θεσσαλονίκης στην 81η ΔΕΘ

Μνημεία της Θεσσαλονίκης, ξενοδοχεία, γνωστά κτίρια της πόλης, αθλητικά κέντρα και φυσικά το Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης αποκτούν τη θέση τους στη Monopoly της Θεσσαλονίκης, που θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Το θρυλικό επιτραπέζιο παιχνίδι αγοραπωλησίας ιδιοκτησιών που έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της πόλης, προσκαλεί τους επισκέπτες της έκθεσης να γνωρίσουν το περιεχόμενό του στις 14 Σεπτεμβρίου.

Οι τοπικές εκδοχές του παιχνιδιού δημιουργούνται εδώ και 16 χρόνια και μέχρι στιγμής το παιχνίδι έχει πάρει τα δικαιώματα σε 103 χώρες. Η Winning Moves δημιουργεί διάφορες ειδικές εκδόσεις της Monopoly έχοντας εξασφαλίσει τα δικαιώματα από την Hasbro.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε μια τέτοια εκδήλωση. Η Θεσσαλονίκη, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, θα έχει στο εξής ένα εξαιρετικό σουβενίρ, για το οποίο οι Θεσσαλονικείς θα είναι υπερήφανοι. Και τι καλύτερο από το να μοιραστούμε το νέο, με τους πάνω από 200.000 επισκέπτες που περιμένουμε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της 81ης ΔΕΘ» σημειώνει ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης.

Στη διεθνή συμμετοχή στο εν λόγω εγχείρημα αναφέρθηκε από την πλευρά του ο διευθυντής ανάπτυξης της Monopoly στην Winning Moves, Lazar Vukovic κάνοντας λόγο για απίστευτη συμμετοχή και εξαιρετική εμπειρία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ