ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων στη Θεσσαλονίκη
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΘΕΜΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων στη Θεσσαλονίκη

Από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων (Worldchefs Congress & Expo 2016 —www.worldchefs2016.org).

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το Παγκόσμιο Συνέδριο των Αρχιμαγείρων Worldchefs Congress & Expo 2016, που συγκεντρώνει περίπου 1.000 chefs από όλον τον κόσμο, θα παρουσιάσει στο κοινό του μία γκάμα ομιλητών, συμπεριλαμβανομένου του «πατέρα»της μοριακής κουζίνας Hervé This.

Το Συνέδριο θα φιλοξενήσει το Bill Gallagher Φόρουμ για Νέους Αρχιμάγειρες έως 25 ετών ενώ θα πραγματοποιηθεί και το «Global Chef Challenge Final», που αποτελεί τον παγκόσμιο τελικό των Worldchefs, όπου οι δέκα επικρατέστεροι, μετά από έναν χρόνο αλλεπάλληλων διαγωνισμών σε όλες τις ηπείρους, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους.

Το Συνέδριο στηρίζουν η Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος (εθνικός φορέας υποδοχής), καθώς και οι Λέσχες Αρχιμαγείρων Αθήνας, Βορείου Ελλάδας και Κρήτης (τοπικοί φορείς υποδοχής) και οι χορηγοί επικοινωνίας του. Αποκλειστικός Χορηγός Bill Gallagher Young Chefs Forum η Nestle, Χρυσός Χορηγός η Figgio, Αργυροί Χορηγοί η Andy Mannhart και η Ginox και Επίσημος Προμηθευτής Εξοπλισμού η Electrolux.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ