ΚΟΙΝΩΝΙΑ
“Ταξιδεύοντας” στο διάστημα με ταινίες της Roskosmos
© Sputnik/Maksim Blinov
ΘΕΜΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Ταξιδεύοντας” στο διάστημα με ταινίες της Roskosmos

Ταινίες ντοκιμαντέρ που έχουν ως θέμα το Διάστημα, θα προβληθούν σε υπαίθριο κινηματογράφο που θα λειτουργεί στο χώρο του 2ου Διεθνούς Οικονομικού φόρουμ Ανατολής, όπως ανακοίνωσε η Roskosmos (σ.σ.Ρωσική Διαστημική Υπηρεσία).

Το 2ο Διεθνές Οικονομικό φόρουμ Ανατολής πραγματοποιείται σήμερα και αύριο (2-3 Σεπτεμβρίου) στο Βλαδιβοστόκ. Πέρυσι, στη διάρκειά του, είχαν υπογραφεί περισσότερα από 80 συμβόλαια επενδυτικού χαρακτήρα, αξίας άνω του 1,3 τρισεκατομμυρίων ρουβλίων. Όπως ανακοινώθηκε, φέτος — στη διάρκεια του φόρουμ-αναμένεται να υπογραφούν περισσότερες από 130 παρόμοιες συμφωνίες επενδυτικού χαρακτήρα αξίας μεγαλύτερης του ενός τρισεκατομμυρίου ρουβλίων.

«Το τηλεοπτικό στούντιο της Roskosmos στο Διεθνές Οικονομικό φόρουμ Ανατολής —2016 έχει επιλέξει διάφορα ντοκιμαντέρ με θέμα το Διάστημα. Η προβολή των ντοκιμαντέρ θα γίνει στον υπαίθριο κινηματογράφο που λειτουργεί στον χώρο όπου διεξάγεται το φόρουμ. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν "πτυχές" του Διαστήματος» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: www.ria.ru