ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αναζωογονηθείτε όπως οι αρχαίοι Έλληνες!
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΘΕΜΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναζωογονηθείτε όπως οι αρχαίοι Έλληνες!

Το πρόγραμμα "Eukrasia Messinia", που βασίζεται στην ολιστική θεωρία του Ιπποκράτη για τη ρύθμιση του μεταβολισμού με φυσικό τρόπο παρουσιάζει η Costa Navarino, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με το Διεθνές Κέντρο Eucrasia.

H Costa Navarino, ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Διεθνές Κέντρο Eucrasia για ευεξία και προληπτικές θεραπείες (βραβευμένο στα 2015 Spa Awards του Conde Nast Traveler ως "Most Progressive Detox") και παρουσιάζει το πρόγραμμα «Eucrasia Messinia».

Το «Eukrasia Messinia» βασίζεται στην ολιστική θεωρία του Ιπποκράτη για την ρύθμιση του μεταβολισμού με φυσικό τρόπο. Το πρόγραμμα ελέγχει και ρυθμίζει σε βάθος τη μεταβολική και ψυχοσυναισθηματική ισορροπία στοχεύοντας στην εξισορρόπηση του μεταβολισμού, την εξουδετέρωση του άγχους, την αύξηση της αντοχής, την ενίσχυση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητα του δέρματος, καθώς και την απώλεια βάρους. Τα εξατομικευμένα θεραπευτικά προγράμματα που θα παρέχονται στην Costa Navarino θα αποτελούνται από ιατρικές εξετάσεις, διατροφικά προγράμματα, θεραπείες χαλάρωσης, φυσικής αποκατάστασης, άσκησης ενώ θα υπάρχει σταθερή παρακολούθηση μετά την ολοκλήρωσή τους. Το πρόγραμμα υποστηρίζεται από ειδικευμένα Ελληνικά κέντρα για μεταβολική ιατρική, άσκηση και διατροφή και από τη συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων ερευνητών, ακαδημαϊκών και επιστημόνων από τον κλάδο της προληπτικής ιατρικής ενώ οι ιατρικές εξετάσεις γίνονται σε συνεργασία με πανεπιστήμια της Ελλάδος και του Εξωτερικού.

Το πρόγραμμα «Eucrasia Messinia» εντάσσεται αρμονικά στο βραβευμένο Anazoe Spa. Η φιλοσοφία του Anazoe Spa που βασίζεται στο συνδυασμό αρχαίων πρακτικών φυσιοθεραπείας, αρχαίας ελληνικής μουσικής και προϊόντων που παράγονται με φυσικό τρόπο, ταυτίζεται και συμπληρώνει την προσέγγιση του προγράμματος «Eucrasia Messinia», διάρκειας 7 ή 14 ημερών με στόχο την ενίσχυση της αναζωογόνησης των κυττάρων (ίασης) μέσω θεραπευτικής διατροφής που βασίζεται στην Μεσογειακή κουζίνα της Μεσσηνίας.

Για το 2016, το πρόγραμμα θα λειτουργήσει σε συγκεκριμένες ημερομηνίες κατά τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.eucrasia.com ή http://www.costanavarino.com/news/events/eucrasia/