ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ο Στίβεν Σιγκάλ θέλει να πάρει την ρωσική  υπηκοότητα
© Sputnik/Ramil Sitdikov
ΘΕΜΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Στίβεν Σιγκάλ θέλει να πάρει την ρωσική υπηκοότητα

Ο Αμερικανός ηθοποιός Στίβεν Σιγκάλ δήλωσε ότι στο μέλλον ενδέχεται να αποκτήσει τη ρωσική υπηκοότητα. Οι δηλώσεις του κ. Σιγκάλ έγιναν σε δημοσιογράφους, στο περιθώριο του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ "Άκρη του Κόσμου" που διεξάγεται στη Νότια Σαχαλίνη  και στο οποίο προσεκλήθη ο Αμερικανός ηθοποιός.

«Νομίζω, ότι το ενδεχόμενο να αποκτήσω τη   ρωσική υπηκοότητα, πλανάται κάπου στον ''ορίζοντα''. Θα ήθελα να περνάω μερικούς μήνες στη Ρωσία με τους φίλους μου, με ανθρώπους  που μ' αγαπούν και με περιμένουν" δήλωσε ο κ. Σιγκάλ.

Ο  Σιγκάλ αναφέρθηκε στην πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Ρωσίας και δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι στην Σαχαλίνη υπάρχουν πολύ καλές ευκαιρίες για επενδύσεις.

Ο ίδιος επισήμανε ότι τον έλκει η γεωγραφική θέση της Σαχαλίνης, η οποία βρίσκεται κοντά στην Ιαπωνία

Πέρυσι, στο Οικονομικό Φόρουμ Ανατολής, που έγινε στο Βλαδιβοστόκ  ο  Σιγκάλ είχε συναντηθεί με τον κυβερνήτη της περιοχής της Σαχαλίνης  Όλεγκ Κοζεμιάκο, ο οποίος και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί το νησί.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Σιγκάλ θα παραμείνει στη Σαχαλίνη μέχρι και τις 17 Σεπτεμβρίου, ημέρα που ολοκληρώνεται το κινηματογραφικό φεστιβάλ.

Πηγή: www.ria.ru