ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παγοδρόμιο στην Κόκκινη Πλατεία με τα χρώματα της ρωσικής πρωτοπορίας
© Sputnik/Vladimir Pesnya
ΘΕΜΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγοδρόμιο στην Κόκκινη Πλατεία με τα χρώματα της ρωσικής πρωτοπορίας

Στα χρώματα της ρωσικής πρωτοπορίας θα "ντυθεί" το παγοδρόμιο  που θα λειτουργήσει στην Κόκκινη Πλατεία από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2017, προσφέροντας στους επισκέπτες του, μία διαφορετική πρόταση διασκέδασης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου της Μόσχας, οι Μοσχοβίτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν πατινάζ υπό τους ήχους των ρολογιών του Κρεμλίνου, να συνδυάσουν τις αγορές τους για  την πρωτοχρονιά  και να πιουν ζεστό κρασί.      

Τα περίπου 30 σαλέ που θα τοποθετηθούν  στην Κόκκινη πλατεία θα έχουν τα χρώματα που  χρησιμοποιήσαν στα έργα τους οι ζωγράφοι  Βασίλι Καντίνσκι και Μάρκ Σαγκάλ. Στα σαλέ θα πωλούνται  χριστουγεννιάτικες μπάλες, πλεχτά γάντια, ματριόσκες και μαντήλια του Όρενμπουργκ. Οι επισκέπτες θα μπορούν να πιούν ζεστό κόκκινο κρασί, κρασόμελο, τσάι και να φάνε δίπλες με χαβιάρι και κάστανα στα κάρβουνα.      

Τα Σαββατοκύριακα στο παγοδρόμιο της Κόκκινης Πλατείας ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο χόκει επι πάγου Αλεξέι Γιάσιν θα παραδίδει δωρεάν μαθήματα χόκει. Ο αθλητής θα μιλήσει για τα μυστικά και τις τεχνικές του αθλήματος. Για να παρακολουθήσει κανείς τα σεμινάρια θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στην ιστοσελίδα  gum.ru.  

Πηγή:www.ria.ru