ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ημερολόγιο " αγάπης" για τα ζώα
© ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΘΕΜΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημερολόγιο " αγάπης" για τα ζώα

Ένα ημερολόγιο γεμάτο τέχνη, χρώμα και αγάπη για τη φύση και τα ζώα, εκδίδει για το 2017 η "Δράση για την Άγρια Ζωή".

Ένα ημερολόγιο γεμάτο τέχνη, χρώμα και αγάπη για τη φύση και τα ζώα, εκδίδει για το 2017 η "Δράση για την Άγρια Ζωή". Είναι επιτραπέζιο και κάθε σελίδα του πλαισιώνεται από πίνακες της ζωγράφου Εύας Μπρατοπούλου η οποία αφιέρωσε δύο χρόνια για τη δημιουργία 14 έργων, φωτογραφίες των οποίων χαρίστηκαν στην οργάνωση προκειμένου να πλαισιώσουν το ημερολόγιο του 2017.

Όλα τα έσοδα θα πάνε αποκλειστικά σε φάρμακα, τροφές και είδη πρώτων βοηθειών για τα άγρια ζώα που έχουν ανάγκη ενώ για να το αποκτήσει κανείς, δεν έχει παρά να κάνει μία δωρεά στη "Δράση για την Άγρια Ζωή", η οποία στη συνέχεια χαρίζει ένα ημερολόγιο για κάθε 5€ οικονομικής προσφοράς (Δείτε το ημερολόγιο στο  http://calendar.drasi-agriazoi.gr/).

Η "Δράση για την Άγρια Ζωή" είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο με έδρα τη Θεσσαλονίκη, το οποίο στηρίζεται στην προσφορά εθελοντικής εργασίας και ως σκοπό έχει την περίθαλψη και επανένταξη άγριων ζώων στο φυσικό περιβάλλον, καθώς και την περιβαλλοντική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών. Κάθε έτος περιθάλπει περί τα 1500 άγρια ζώα από κάθε γωνιά της βόρειας κυρίως Ελλάδας.