ΚΟΙΝΩΝΙΑ
The Christmas Factory στην Τεχνόπολη
© Sputnik/Vladimir Sergeev
ΘΕΜΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ

The Christmas Factory στην Τεχνόπολη

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το "The Christmas Factory", το παραμυθένιο εργοστάσιο Χριστουγέννων επιστρέφει στο χώρο της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων από τις 27 Νοεμβρίου 2015 έως τις 6 Ιανουαρίου 2016.

Το «The Christmas Factory», το παραμυθένιο εργοστάσιο Χριστουγέννων, επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά στον υπέροχο χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων από τις 27 Νοεμβρίου 2015 έως τις 6 Ιανουαρίου 2016.

Το φετινό «The Christmas Factory» περιλαμβάνει νέα εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά εργαστήρια όπως το «Εμείς τα Καλικαντζαράκια…», το «Παιχνίδια στη χώρα του Αη Βασίλη» και το εργαστήρι «Οι βοηθοί του Αη Βασίλη» αλλά και τα αγαπημένα «Ταχυδρομείο», το «Εργαστήριο της κυρά Βασίλενας» και το «Ε-Factory».

© thechristmasfactory.gr

Επισκεφθείτε το Christmas Factory και υποδεχτείτε τα φετινά Χριστούγεννα μέσα σε ένα μοναδικό, παραμυθένιο εργοστάσιο!

Το «Μαγικό Δέντρο των Χριστουγέννων»!

15 μέτρα γεμάτα ξωτικά και δώρα! Φέτος σε κεντρικό σημείο του χώρου θα δεσπόζει να δέντρο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο, υπέροχα επιβλητικό και γεμάτο χρωματιστά στολίδια. Φτιαγμένο από…ξωτικά, με δυνατά και φουντωτά κλαδιά στα οποία θα φυτρώνουν ασταμάτητα εκατοντάδες δώρα, κάθε μέρα!

Τύχη!

Ο τροχός του δέντρου θα προσφέρει σε όποιον δοκιμάσει την τύχη του και βγει νικητής ένα ταξίδι στην Eurodisneyland αλλά και πολλά ξεχωριστά δώρα.

Το Christmas Factory τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Πηγή: thechristmasfactory.gr