ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Производство мультсериала «Смешарики» на английском запустят в 2017 году
© Sputnik/Peterburg Animation Studio
ΘΕΜΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Οι αστείοι» θα κυκλοφορήσουν στα αγγλικά εντός του 2017

«Οι αστείοι»* είναι ο τίτλος της νέας ρωσικής παιδικής σειράς στην αγγλική γλώσσα, που  ετοιμάζει η ρωσική εταιρεία «Ρίκι» σε συνεργασία με  Βρετανούς και Αμερικανούς σεναριογράφους. Η νέα σειρά, υπολογίζεται, όπως δήλωσε ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria Novosti, η Ντιάνα Γιουρίνοβα, παραγωγός της ρωσικής εταιρείας,  θα είναι έτοιμη για να προβληθεί την άνοιξη ή το καλοκαίρι  του 2017.

Η Ρωσίδα παραγωγός, μιλώντας στο Ria Novosti, διευκρίνισε ότι η εταιρεία «Ρίκι» αναπτύσσει  ενεργά την συνεργασία του με σεναριογράφους από την Αμερική και την Βρετανία επειδή- όπως είπε —«οι Βρετανοί σεναριογράφοι έχουν τεράστια εμπειρία πάνω στην συγγραφή σεναρίων που απευθύνονται στην προσχολική ηλικία, ενώ οι αμερικανοί γνωρίζουν την εμπορική πτυχή ενός έργου που απευθύνεται στο ευρύ κοινό».

Η ίδια διευκρίνισε ότι, το κόστος παραγωγής θα είναι λίγο μεγαλύτερο, επειδή οι αμοιβές των βρετανών σεναριογράφων είναι υψηλότερες, επισημαίνοντας, όμως ότι αυτή η επιλογή θα διευκολύνει τη συνεργασία με τους ξένους εταίρους.

Η κ. Ντιάνα Γιουρίνοβα, δήλωσε, επίσης, ότι, η σειρά που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας έως 3 ετών με τίτλο «Μικρομπαλίτσες» θα μεταφραστεί στα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Κινέζικα και πορτογαλικά.

*Στα ρωσικά ο τίτλος είναι «Σμεσάρικι» και σημαίνει αστείες μπαλίτσες, που είναι κάποια όντα με μορφή μπαλίτσας που ζουν στην Χώρα των  Σμεσάρικων.        

 

Πηγή: www.ria.ru