ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Γέμισε ευχές ο ουρανός του Βόλου
© Sputnik/Vladimir Astapkovich
ΘΕΜΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γέμισε ευχές ο ουρανός του Βόλου

Με περισσότερα από 5.000 φανάρια και τις αντίστοιχες ευχές πραγματοποιήθηκε η Βραδιά των Φαναριών στην παραλία του Βόλου, όπου πάνω από 8.000 άτομα παρακολούθησαν το υπερθέαμα της καρδιάς, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Δήμου Βόλου, προκειμένου να στείλουν τη χριστουγεννιάτικη ευχή τους και να συνδράμουν με ένα συμβολικό ποσό στην προσπάθεια πέντε ιδρυμάτων της πόλης να συλλέξουν χρήματα για την ικανοποίηση των αναγκών ευπαθών ομάδων και αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας.

Το υπέροχο όσο και εντυπωσιακό θέαμα έγινε ορατό σε όλο τον Βόλο και τα προάστια, ενώ η μετάδοση της εκδήλωσης μέσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης του διαδικτύου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, οι κουμπαράδες των ιδρυμάτων γέμισαν με χρήματα προσφορών και αναμένεται να καταμετρηθούν από τις διοικήσεις τους.

Πολίτες όλων των ηλικιών προσέφεραν πρόθυμα ένα μικρό ποσό από το εισόδημά τους και, χάρη σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια, πολλές από τις ευχές που "ανέβηκαν" στο βολιώτικο ουρανό, θα πραγματοποιηθούν από τα ιδρύματα που φροντίζουν για τις ανάγκες κυρίως των παιδιών αλλά και των Βολιωτών που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ