ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Υπερθέαμα με νικητές τη Στεφανίδη και τον Φιλιππίδη
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
ΘΕΜΑ: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Υπερθέαμα με νικητές τη Στεφανίδη και τον Φιλιππίδη

Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν στο «4ο Athens Street Pole Vault» που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ στην πλατεία Συντάγματος, η Κατερίνα Στεφανίδη και ο Κώστας Φιλιππίδης.
(5:19 / 82.41Mb / )
© ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σπουδαία εμφάνιση στην πρώτη φετινή παρουσία της επί ελληνικού εδάφους, που συνδύασε με νίκη, πραγματοποίησε η Κατερίνα Στεφανίδη στο «4ο Athens Street Pole Vault» που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ στην πλατεία Συντάγματος.

Παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ Παίδων ο Καραλής
Η τρίτη στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πόρτλαντ υπερέβη τα 4.65μ, ενώ απέτυχε —λόγω και του αέρα- να σημειώσει νέο φετινό ατομικό ρεκόρ με 4.74μ. 

Την 2η θέση πήρε η Ρομπέιλις Πεϊνάδο από τη Βενεζουέλα με 4.50μ και την 3η η Τσέχα Γιρίνα Πτατσνικοβα με 4.40μ.

Στο μεταξύ, σε μονομαχία του Κώστα Φιλιππίδη με τον Πολωνό Πιότρ Λίσεκ εξελίχθηκε στους άνδρες το «4ο Athens Street Pole Vault» που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ στην πλατεία Συντάγματος, με τελικό νικητή τον Έλληνα επικοντιστή.

Ο Φιλιππίδης κατετάγη 1ος με 5.70μ, ύψος που πέρασε με την 3η προσπάθεια, σημειώνοντας την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο στον ανοικτό στίβο και ενώ ήδη ο Λίσεκ είχε αποτύχει τρεις φορές να το υπερβεί, μένοντας στα 5.60μ. Ο Έλληνας άλτης πήρε έτσι άτυπη ρεβάνς από τον αντίπαλό του, ο οποίος είχε νικήσει στον περσινό αγώνα με 5.64μ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ