ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Navarino Challenge 2016
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΘΕΜΑ: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Navarino Challenge 2016

Για τέταρτη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται, από τις 9 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2016, στη Μεσσηνία και στη Costa Navarino η πολυβραβευμένη αθλητική διοργάνωση «Navarino Challenge».

Περισσότερες από 15 δραστηριότητες περιλαμβάνει η φετινή αθλητική διοργάνωση "Navarino Challenge", που πραγματοποιείται, για τέταρτη συνεχή χρονιά, από τις 9 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2016 στη Μεσσηνία και στη Costa Navarino.

Το «Navarino Challenge» στοχεύει στην ενημέρωση για τα οφέλη της άσκησης και της Μεσογειακής διατροφής και την ευαισθητοποίηση αναφορικά με την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας.

Η νέα φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει περισσότερες από 15 δραστηριότητες. Φίλοι του αθλητισμού, θα μπορούν και φέτος να απολαύσουν ένα τριήμερο γεμάτο από μοναδικές δραστηριότητες όπως τρέξιμο, κολύμβηση, tae kwon do, αναρρίχηση, ποδήλατο, pilates, boccia, μπάσκετ και kick boxing ενώ για πρώτη φορά το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και νέες δραστηριότητες όπως SUP, golf, kids athletics, baby swimming, aqua aerobic, καταδύσεις αλλά και μαθήματα χορού!

Το «Navarino Challenge» θα πραγματοποιηθεί και φέτος με την υποστήριξη της Costa Navarino και του The Westin Resort Costa Navarino και την στήριξη των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Τριφυλίας.

Περισσότερες πληροφορίες: www.navarinochallenge.com