ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Aegean Regatta 2016
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/AEGEAN REGATTA/ΑΝΤΩΝΙΑ ΧΟΥΒΑΡΔΑ
ΘΕΜΑ: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Aegean Regatta 2016

H Aegean Regatta, ο κορυφαίος ιστιοπλοϊκός αγώνας ανοιχτής θάλασσας στο Αιγαίο Πέλαγος, συμπληρώνει φέτος 16 χρόνια και ταξιδεύει στη Χαλκιδική, τη Λήμνο, τον Άγιο Ευστράτιο και τη Λέσβο από τις 20 έως τις 27 Αυγούστου 2016.

Η Αegean Regatta θα γίνει στη θαλάσσια περιοχή του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου. Το λιμάνι εκκίνησης είναι η Μαρίνα του Porto Carras Grand Resort στη Χαλκιδική και τα σκάφη θα βάλουν πλώρη για τη Μύρινα της Λήμνου. Επόμενος σταθμός θα είναι ο 'Αγιος Ευστράτιος, μία καινοτομία της Ρεγκάτας του Αιγαίου καθώς για πρώτη φορά το συγκεκριμένο νησί θα αποτελέσει προορισμό ιστιοπλοϊκού αγώνα, μετά o Μόλυβος στη Λέσβο και ο τερματισμός θα γίνει στη Μυτιλήνη της πανέμορφης Λέσβου, του τρίτου μεγαλύτερου νησιού της Ελλάδας με τα έντεκα εκατομμύρια ελαιόδεντρα και την παγκόσμια φήμη.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ/AEGEAN REGATTA/STR

Τον κορυφαίο διεθνή ιστιοπλοϊκό αγώνα Αegean Regatta τον διοργανώνουν η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής μαζί με την Επιτροπή Ανοιχτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.aegeanregatta.gr