ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Το φεστιβάλ μουσικής «Χριστούγεννα στη Φάρμα Ρόζα» ξεκίνησε στο Σότσι
© Sputnik/Nina Zotina
ΘΕΜΑ: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το φεστιβάλ μουσικής «Χριστούγεννα στη Φάρμα Ρόζα» ξεκίνησε στο Σότσι

Αστέρια από το ρωσικό μουσικό στερέωμα και από το τηλεοπτικό σόου τραγουδιού «Γκόλος» (Η φωνή) εμφανίζονται στο μουσικό φεστιβάλ «Χριστούγεννα στη Φάρμα Ρόζα» που ξεκίνησε στο ορεινό θέρετρο του Σότσι, μεταδίδει το RIA Novosti.

Οργανωτής της μουσικής γιορτής είναι το στούντιο παραγωγής του Γκριγκόρι Λεπς, το οποίο είχε πραγματοποιήσει ένα τέτοιο φεστιβάλ και τον Ιανουάριο του 2015. Ειδικά για το συγκεκριμένο γεγονός, στο Ολυμπιακό χιονοδρομικό θέρετρο κατασκευάστηκε αίθουσα συναυλιών. Φέτος, το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου.

 Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, το πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι γεμάτο από εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Θα ανοίξει με μια μεγάλη συναυλία, στην οποία θα συμμετάσχουν οι Ιωσήφ Κομπζόν, Γκριγκόρι Λεπς, Ιρίνα Αλέγκροβα, Λαρίσα Ντόλινα, Νικολάι Μπάσκοφ, Άνι Λόρακ, Ολέγκ Γκαζμάνοφ, Βαλέρια, Κριστίνα Ορμπακάιτε, Στας Πιέχα, Σεργκέι Λάζαρεφ, Νίκο Νέμαν, Αλίνα Γκρόσου, Ίνταρς Μπούσουλις, Γεγκόρ Κριντ, Ροντιόν Γκαζμάνοφ, Σαρίφ, Emin, Loboda, τα συγκροτήματα VIA Gra, А-Studio, MBand κ.α.

Επίσης, στο φεστιβάλ θα εμφανιστούν οι καλύτεροι συμμετέχοντες του τηλεοπτικού προγράμματος «Η φωνή» από όλες τις σεζόν, με τη συνοδεία της ορχήστρας του Σεργκέι Ζίλιν, Fonograf Sympho Jazz. Για την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει μια όμορφη ανάμνηση της Ολυμπιάδας του Σότσι το 2014, το συναυλιακό πρόγραμμα «Θερμοί. Χειμερινοί. Δικοί σου. 2 χρόνια μετά».

Πηγή: www.ria.ru