ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Η Aeroflot μείωσε τα τιμολόγια σε ευρώ για τις διεθνείς πτήσεις
© Sputnik/Maksim Blinov
ΘΕΜΑ: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Aeroflot μείωσε τα τιμολόγια σε ευρώ για τις διεθνείς πτήσεις

Η Aeroflot ανακοίνωσε τη μείωση κατά 10% των τιμολογήσεων σε ευρώ για τις πτήσεις της, καθώς και για τις πτήσεις θυγατρικών της εταιρειών από τη Ρωσία στο εξωτερικό.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα μείωσης των τιμολογήσεων τέθηκε σε πλήρη ισχύ από τις 26 Ιανουαρίου 2016. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «η μείωση των τιμολογήσεων γίνεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του ομίλου Aeroflot να κάνει πιο προσιτές τις αερομεταφορές για τους Ρώσους. Έχει ως στόχο να αντισταθμίσει για τους Ρώσους πολίτες την αύξηση του κόστους του διεθνούς αεροπορικού ταξιδιού, λόγω της αύξησης της ισοτιμίας των ξένων νομισμάτων».

Η προσφορά ισχύει γι' όλα τα ταξίδια εξωτερικού, με εξαίρεση τη «συμφέρουσα» κατηγορία τιμολόγησης που αφορά μια σειρά από προορισμούς στην Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών, καθώς και σε προορισμούς στους οποίους πετά η θυγατρική της αεροπορική εταιρεία Aurora. Επίσης, η προσφορά δεν επεκτείνεται στις τιμολογήσεις που αφορούν τη μεταφορά των επιβατών, οι οποίοι κάνουν τράνζιτ σε αεροδρόμια του εξωτερικού με συμμετοχή αεροπορικών εταιρειών που συνεργάζεται η Aeroflot.
Επίσης, η Aeroflot θέσπισε πριν από λίγο καιρό έκπτωση 10% και στις τιμές όλων των κατηγοριών υπηρεσιών και τιμολογιακών ομάδων για τις εσωτερικές πτήσεις, ως το τέλος της χειμερινής περιόδου.

Από τον Απρίλιο του 2015, η Aeroflot καθιέρωσε ένα δικό της κοινωνικό πρόγραμμα χαμηλών τιμολογήσεων, με στόχο να αυξήσει τη δυνατότητα μετακίνησης του πληθυσμού και να κάνει πιο προσιτές τις μεταφορές σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας.

Πηγή: www.ria.ru