ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Στην Ελλάδα το νέο brand της Thomas Cook
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/ EPA/FRANK MAY
ΘΕΜΑ: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στην Ελλάδα το νέο brand της Thomas Cook

Την Ελλάδα επέλεξε ο διεθνής ταξιδιωτικός πράκτορας Thomas Cook για να λανσάρει στην παγκόσμια τουριστική αγορά το νέο ξενοδοχειακό του brand, το Casa Cook.

Συγκεκριμένα, η πρώτη μονάδα ξεκινάει τη λειτουργία της στην Ελλάδα τον Μάιο του 2016, και ειδικότερα στη Ρόδο. Πρόκειται, όπως τονίστηκε σε σημερινή εκδήλωση, «για το καινοτόμο 90 δωματίων θέρετρο Casa Cook Ρόδου στα Κολύμπια, ένα κατεξοχήν boutique ξενοδοχείο που φέρνει μια αστική αίσθηση και ένα μποέμ πνεύμα στην παραλία».

Το Casa Cook είναι το έκτο brand στο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων του Thomas Cook, το καθένα με μια μοναδική εμπειρία για τον επισκέπτη που να αρμόζει στις διαφορετικές κατηγορίες πελατών. Υπογραμμίζεται ότι έχει προγραμματιστεί η δημιουργία περαιτέρω ξενοδοχείων το 2017, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ του Thomas Cook Group, Remo Masala αναφερόμενος στο νέο brand του Ομίλου σημείωσε ότι «το λανσάρισμα του Casa Cook αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξη του ξενοδοχειακού χαρτοφυλακίου, το οποίο ανέρχεται σήμερα σε έξι brands για διαφορετικές κατηγορίες πελατών».

Ο Thomas Cook Group plc είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο ομίλους σε ταξίδια αναψυχής με πωλήσεις ύψους 9,6 δισ. ευρώ και πάνω από 20 εκατ. πελάτες κατά το έτος που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2015. Ο Thomas Cook υποστηρίζεται από 21.813 εργαζόμενους και λειτουργεί σε 15 χώρες-αγορές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ