ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Ξεναγήσεις  υπό το σεληνόφως στην VDNH
© Sputnik/Vladimir Vyatkin
ΘΕΜΑ: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ξεναγήσεις υπό το σεληνόφως στην VDNH

Οι Μοσχοβίτες, θα μπορούν να ξεναγηθούν το βράδυ κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στην έκθεση Οικονομικών Επιτευγμάτων. Η πρώτη ξενάγηση θα γίνει στις 22 Ιουνίου.

Όσοι αποφασίσουν να συμμετάσχουν στις ξεναγήσεις αυτές, θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να δουν τα σιντριβάνια και τα κτίρια της έκθεσης που συνιστούν αρχιτεκτονικά μνημεία υπό το φως του ηλιοβασιλέματος, αλλά και να μάθουν άγνωστες πτυχές του παρελθόντος και του παρόντος στην ιστορία του μεγαλύτερου εκθεσιακού χώρου της χώρας.

Όσοι θελήσουν να περπατήσουν στον δρόμο με τις δενδροστοιχίες που οδηγεί στα σιντριβάνια, θα ακούσουν από τον ξεναγό τους για το σιντριβάνι της «Φιλίας των Λαών» για το «Πέτρινο λουλούδι» και άλλα. Στη συνέχεια θα σταματήσουν μπροστά στο Μέγαρο όπου τελούνται γάμοι, στο πολυκατάστημα τροφίμων, στο περίπτερο που λέγεται «ιπποτροφείο» και διάφορα άλλα ιστορικά περίπτερα.

Το κόστος αυτής της ξεχωριστής ξενάγησης στοιχίζει 300 ρούβλια. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να κλείσει θέση στην ξενάγηση, τηλεφωνώντας στους κάτωθι αριθμούς: 8 (495) 544-34-96? 8 (495) 544-34-73. Χώρος συνάντηση είναι η: Πλατεία μπροστά από την αψίδα της κύριας εισόδου.
Η ξενάγηση αυτή διαρκεί περισσότερο από κάθε άλλη ξενάγηση που πραγματοποιείται στον χώρο της έκθεσης.

Πηγή: Ιστοσελίδα της Μόσχας