ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Rostourism: Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να επισκεφθείτε την Ρωσία
© Sputnik/Vladimir Sergeev
ΘΕΜΑ: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Rostourism: Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να επισκεφθείτε την Ρωσία

Οι ξένοι τουρίστες έχουν αυτή την περίοδο μια μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψουν στη Ρωσία στην Business class, πληρώνοντας, όμως, το ποσό που αντιστοιχεί στην οικονομική θέση (economy), δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Rosturism Σεργκέι Κορνέγιεφ.

«Έχει διαμορφωθεί μια μοναδική κατάσταση από την άποψη των συναλλαγματικών ισοτιμιών. Για τον εισερχόμενο τουρισμό η κατάσταση αυτή είναι εξαιρετικά ελκυστική, καθώς μπορείτε να ταξιδέψετε αεροπορικώς πιο οικονομικά σε καλύτερη θέση, αφού μπορείτε να έχετε τις υπηρεσίες Business class πληρώνοντας εισιτήριο οικονομικής θέσης», δήλωσε ο Κορνέγιεφ, παρουσιάζοντας το ρωσικό τουριστικό προϊόν στο Παρίσι.

Η παρουσίαση έγινε στο Παρίσι την παραμονή του τελικού του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. «Σήμερα, θέλουμε να πούμε σε όλους, ότι η επόμενη χώρα που θα φιλοξενήσει το πιο μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός θα είναι η Ρωσία. Το Next stop Russia, είναι ήδη ένα ολοκληρωμένο εμπορικό σήμα» επεσήμανε ο εκπρόσωπος της Rosturism.

Σύμφωνα με τον κ. Κορνέγιεφ, «τώρα είναι μια πολύ καλή περίοδος για να επισκεφθεί κανείς τη Ρωσία».

«Η ιδιαιτερότητα που έχει η δική μας διοργάνωση του Κυπέλλου, βρίσκεται στο ότι μπορούμε πρακτικά να προσφέρουμε όλα τα είδη τουρισμού που υπάρχουν στην Ρωσία, στη Αγία Πετρούπολη, το Καλίνινγκραντ, το Σότσι, στα Ουράλια, τον ποταμό Βόλγα, ακόμη και κρουαζιέρες με ποταμόπλοια Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου. Πρόκειται, ουσιαστικά, για ένα ποιοτικό τουριστικό προιόν, αντάξιο των προσδοκιών των επισκεπτών. Οι ρωσικές πόλεις προετοιμάζονται από τώρα να υποδεχθούν έναν σημαντικό αριθμό φιλάθλων και αθλητών στη διάρκεια του Μουντιάλ 2018. Εάν η Ρωσία είναι σε θέση να αναλάβει μία τέτοιου είδους παγκόσμια διοργάνωση, όπως είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι τουρίστες μπορούν να αρχίσουν να έρχονται ήδη από τώρα», υπογράμμισε ο κ. Κορνέγιεφ.

Στην Ρωσία θα διεξαχθεί- για πρώτη φορά στην ιστορία- το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, από τις 14 Ιουνίου έως στις 15 Ιουλίου του 2018. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες θα διεξαχθούν στην Μόσχα, στο Καλίνινγκραντ, στην Αγία Πετρούπολη, στο Βόλγκογκραντ, στο Καζάν, στο Νιζνι Νοβγκοροντ, στη Σαμάρα, στο Σαράνσκ, στο Ροστόφ,στο Σότσι και στο Εκεταρίνεμπουργκ.

Πηγή: www.ria.ru