ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Στο Σότσι, το Διεθνές τουριστικό φόρουμ SIFT
© Sputnik/Vladimir Sergeev
ΘΕΜΑ: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Στο Σότσι, το Διεθνές τουριστικό φόρουμ SIFT

Το Διεθνές τουριστικό φόρουμ SIFT, που συνιστά ένα σημαντικό πεδίο κύριας επιχειρηματικής δραστηριότητας στον τομέα του εγχώριου και εισερχόμενου τουρισμού στη Ρωσία, θα πραγματοποιηθεί, στο Σότσι, στις 24 και 25 Νοεμβρίου 2016, όπως ανακοίνωσε ο Ρωσικός Οργανισμός Τουρισμού.

«Το φόρουμ διοργανώνεται υπό την αιγίδα των Αρχών του Σότσι, με την αρωγή του Υπουργείου Πολιτισμού της Ρωσίας, Ρωσικού Οργανισμού Τουρισμού, της Ρωσικής Ένωσης Τουριστικής Βιομηχανίας, της Ρωσική Ένωσης Ξενοδόχων, της Ένωσης Τουριστικών Πρακτορείων της Ρωσίας, των Αρχών της περιοχής του Κρασνοντάρ, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Κρασνοντάρ και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου του Σότσι» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο του φόρουμ θα πραγματοποιηθούν: η XXIII Διεθνής Έκθεση Τουρισμού «Θέρετρα και Τουρισμός. Τουριστική σεζόν 2016-2017» (24-25 Νοεμβρίου), η XVII Διεθνής εξειδικευμένη έκθεση «Hotel-Restaurant Business-2016 » (24-25 Νοεμβρίου), το συνέδριο «Τεχνολογίες και υπηρεσίες στον εγχώριο και τον εισερχόμενο τουρισμό »(24-25 Νοεμβρίου), και επιμορφωτικές ξεναγήσεις σε τουριστικές μονάδες και συγκροτήματα του Σότσι (21-23 Νοεμβρίου).

Στο Φόρουμ θα συμμετάσχουν κορυφαίες εταιρείες του τουριστικού κλάδου από διάφορες περιοχές της Ρωσίας, της ΚΑΚ και χώρες του εξωτερικού, καθώς και διαγνωστικά και θεραπευτικά ιατρικά κέντρα, εταιρείες μεταφορών, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες παροχής υπηρεσιών, τουριστικά γραφεία και ταξιδιωτικοί πράκτορες.

Το πρόγραμμα του φόρουμ θα περιλαμβάνει συζητήσεις και επαγγελματικές συναντήσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, παρουσιάσεις, ιδιωτικές συναντήσεις με εκπροσώπους της διοίκησης. Η εγγραφή των συμμετεχόντων και των επισκεπτών θα γίνεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Φόρουμ.

Πηγή: www.ria.ru