ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
''Σαρώνει'' το storytelling ταξιδιωτικών εμπειριών
© ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΘΕΜΑ: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

''Σαρώνει'' το storytelling ταξιδιωτικών εμπειριών

Τεράστια επιτυχία σημειώνει η ψηφιακή πλατφόρμα της Marketing Greece, Blogtrotters, το σύγχρονο και καινοτόμο «όχημα» μέσω του οποίου κορυφαίοι διαμορφωτές ψηφιακής κοινής γνώμης προβάλλουν ελληνικούς προορισμούς διεθνώς, περιγράφοντας το μοναδικό συναίσθημα που προκαλεί στον επισκέπτη το ταξίδι στην Ελλάδα

Με ένα ισχυρό ψηφιακό αποτύπωμα με περισσότερα από 68 blog posts, 16 vlogs και πάνω από 2.000 social media posts, η συνεχώς αναπτυσσόμενη κοινότητα των Blogtrotters — αποτελούμενη από bloggers, Instagrammers και vloggers — διηγείται αυθεντικές ταξιδιωτικές ιστορίες και παράγει μοναδικό ψηφιακό περιεχόμενο για προορισμούς της Ελλάδας, ξεπερνώντας τα 100 εκατ. social media impressions.

Μέσα από σχεδιασμένες βιωματικές δραστηριότητες σύμφωνες με το concept "Greece Beyond the Senses" και το ύφος των bloggers και χρησιμοποιώντας το hashtag #BlogtrottersGR, το χρονολόγιο του διεθνούς ταξιδιωτικού κοινού κατακλύζεται από εικόνες, λέξεις, μυρωδιές και γεύσεις της Ελλάδας.

Με αφορμή την επίτευξη των 100 εκατ. social media impressions και τη συλλογή πλούσιου ψηφιακού περιεχομένου για ελληνικούς προορισμούς, οι ταξιδιωτικές εμπειρίες και τα εντυπωσιακά πρωτότυπα πλάνα των vloggers, αποτυπώνονται στο video που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από υλικό που παραχώρησαν οι digital influencers και στο οποίο διηγούνται τη δική τους αυθεντική ιστορία και την επίδραση που έχει στις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ