ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Οι Ρώσοι τουρίστες επιλέγουν την Ελλάδα
© Sputnik/Vladimir Fedorenko
ΘΕΜΑ: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Οι Ρώσοι τουρίστες επιλέγουν την Ελλάδα

Οι Ρώσοι έρχονται και ξαναέρχονται στην Ελλάδα είπε η εμπειρογνώμονας διεθνών επικοινωνιών από την Αγία Πετρούπολη Maria Grgoryeva, μιλώντας από το τουριστικό συνέδριο ″rebranding destinations″.

"Ψήφο εμπιστοσύνης" στην Ελλάδα,ως τουριστικό προορισμό, δίνουν Ρώσοι επισκέπτες, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την τοποθέτηση που έκανε η εμπειρογνώμονας διεθνών επικοινωνιών από την Αγία Πετρούπολη Maria Grgoryeva, στο τουριστικό συνέδριο  ″rebranding destinations″, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 32ης Philoxenia, μίας από τις μεγαλύτερες κλαδικές εκθέσεις της ΔΕΘ-Helexpo, που διοργανώνεται παράλληλα με την Hotelia.

Οι Ρώσοι έρχονται και ξαναέρχονται στην Ελλάδα είπε η εμπειρογνώμονας διεθνών επικοινωνιών από την Αγία Πετρούπολη Maria Grgoryeva, μιλώντας από το τουριστικό συνέδριο ″rebranding destinations″. «Αυτό που πρέπει να κάνουν οι Έλληνες επαγγελματίες, είναι να υποστηρίξουν εκείνους που είναι πιστοί πελάτες, με ορισμένες ειδικές προσφορές για παράδειγμα», σημείωσε.
Οι Ρώσοι τουρίστες γενικώς έχουν μειωθεί, όπως είπε, λόγω της οικονομικής κρίσης που επηρέασε και τη χώρα τους, ενώ φέτος ήρθαν το καλοκαίρι στην Ελλάδα περίπου 850.000 τουρίστες από τη Ρωσία, λόγω των γεγονότων στην Τουρκία και της αστάθειας στην Αίγυπτο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ